La família de Josep Padró dóna la flauta travessera del músic manresà al Conservatori Municipal de Música

La donació es va signar ahir entre la vídua del músic i professor del Conservatori, Dolors de la Fuente Ricart, la seva filla, Ariadna Padró, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Cultura, Joan Calmet.

imagen

La família de Josep Padró, músic, compositor i professor del Conservatori Municipal de Música entre els anys 1982 i 2008, va signar ahir la donació d’una flauta travessera de la marca Yamaha, model YFL 681, propietat del difunt, a l’Ajuntament de Manresa.

La donació, de caràcter permanent, ampliarà el banc d’instruments musicals de què disposa la ciutat al Conservatori Municipal de Música. El Conservatori es farà càrrec, ara, de la conservació de l’instrument i garantirà que en facin ús els alumnes i docents de la institució.

El contracte de donació es va signar ahir al matí entre la vídua de Josep Padró, Dolors de la Fuente Ricart; la seva filla, Ariadna Padró, i l’alcalde de Manresa Valentí Junyent, que ha agraït aquest gest de generositat mostrat envers la ciutat. L’acte ha comptat també amb la presència del regidor de Cultura, Joan Calmet. 

Documents relacionats

  • imagen