L'alcalde reclama esperit emprenedor per fer avançar Manresa i que sigui una ciutat "més amable i més humana"

En el seu parlament de cloenda del Pregó Institucional de la Festa de la Llum, que ha anat a càrrec de la impulsora del Banc de Sang Paqui Santasusana, ha destacat la importància que es reconegui la feina ben feta.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha afirmat avui que Manresa necessita tenir un esperit emprenedor per anar endavant i ser una ciutat “més humana i més amable”, en el seu parlament de cloenda del Pregó Institucional de la Festa de la Llum, que ha anat a càrrec de Paqui Santasusana, impulsora del Banc de Sang.

L’alcalde, que ha destacat la trajectòria personal i professional de la pregonera d’enguany, ha compartit la seva crida a posar en valor la necessitat de les donacions de sang, un acte totalment altruista que palesa la capacitat de les persones per ajudar i assistir als altres, així com la tasca de l’entitat, el Banc de Sang i teixits, per gestionar i impulsar aquest les donacions que són font de vida i de salut.

Valentí Junyent ha ressaltat també l’actitud de “compromís, solidaritat i generositat al llarg de la seva vida” de la pregonera, combinada amb “un gran entusiasme i amb molta il·lusió per tots aquells projectes que ha tirat endavant”. 

En opinió de l’alcalde, “la Paqui del Banc de Sang –com se la coneix popularment- ha demostrat un gran esperit emprenedor, tant personal com social. Perquè ser emprenedor no vol dir només muntar una empresa o obrir un negoci”. Per a Junyent, “ser emprenedor és tenir capacitat de crear coses noves, impulsar nous projectes i fer possible allò que potser sembla difícil d’aconseguir. Com ha demostrat la nostra pregonera d’avui, es pot ser emprenedor en molts àmbits de la vida, no només en el món empresarial”. 

Per això, ha afegit, “necessitem aquest esperit emprenedor per tirar endavant la nostra ciutat. Necessitem gent amb capacitat de posar en marxa coses noves i, si pot ser, que siguin favorables per a la societat. Com va fer la Paqui”.

Junyent ha advertit que “no necessitem gent destructiva, sinó persones amb capacitat per tirar endavant, per sumar, i per unir esforços per poder progressar, per fer tornar Manresa al lloc que es mereix i convertir-la en una ciutat millor, més amable, més humana i amb qualitat de vida”.

L’alcalde ha considerat també en el seu parlament que “és molt important que la ciutat reconegui els mèrits dels que han fet molt bé la seva feina, com la Paqui, i de tots aquells que han demostrat d’una o altra forma aquest esperit emprenedor i compromès amb la ciutat, perquè són un estímul i un mirall per a tots nosaltres”.

Documents relacionats

  • imagen