Disset comerços del Centre Històric s'apunten al primer concurs d'aparadorisme i decoració interior de la Fira de l’Aixada

L’objectiu és implicar i promoure el comerç local en les activitats de la Fira de l’Aixada, que se se celebrarà a Manresa el 28 de febrer i l’1 de març.

imagen

Disset establiments comercials del Centre Històric s’han inscrit al primer Concurs d’aparadorisme i decoració interior de la Fira de l’Aixada convocat per l’Ajuntament de Manresa i l'Associació Manresa de Festa. El principal objectiu és implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme durant la fira medieval de Manresa, que tindrà lloc els dies 28 de febrer i 1 de març,

Entre els comerços que s’han inscrit dins del termini establert, que es va tancar aquest dijous, hi figuren sis del carrer Sobrerroca, cinc del carrer Sant Miquel, dos de la Plaça Major, i la resta són establiments ubicats al Cap del Rec, el Born, la Baixada del Pòpul i el carrer de les Piques. El llistat dels establiments comercials inscrits és el següent:

VILA DALMASES - Born,4
FLOR DE TÉ TETERIA - Les Piques,2
LA TERANYINA - Sant Miquel 4
LLIBRERIA 2 DE PIQUES - Sant Miquel 7
LLIBRERIA ROCA - Sant Miquel 19
TOT A PES - Sant Miquel 20
EL RACONET DE L'AINA - Sant Miquel 27
PERRUQUERIA CARME ALARCON - Baixada del Pòpul,1
PERFUMERIA REGINA - Cap del Rec, 4
E-MARCS - Plaça Major,3
PERRUQUERIA MONTSE - Plaça Major,8
PUIGBERTRAN - Sobrerroca, 2
TEIXITS FERRER MORA - Sobrerroca,6
SEGONA MA VICTORIA - Sobrerroca, 16
FOTOGRAFIA VERT - Sobrerroca,19
EL SUÍS - Sobrerroca,36
FARMACIA J. TRAPÉ PUJOL - Sobrerroca,40

Com es va anunciar el dia de la presentació d’aquest concurs, la participació ha estat oberta a tots els establiments d’àmbit comercial, de restauració i allotjament turístic de l'entorn immediat a l'espai on es du a terme la Fira de l'Aixada. El tema haurà d’estar en consonància amb l’ambientació medieval, a l’entorn del segle XIV, que és l’època en que situa la Fira de l’Aixada.

El jurat estarà format per un regidor de l’Ajuntament de Manresa, un representant de l’Associació Manresa de Festa i un representant de l’Associació de comerciants Sob rerroca, Plaça Major, Sant Miquel i voltants. Els aparadors hauran de romandre exposats del 20 de febrer a l’1 de març de 2015, ambdós inclosos.

Els membres del jurat valoraran els aparadors i la decoració a partir de la visita que faran als establiments participants al concurs. S’establiran dos tipus de premis: el jurat concedirà un premi de 150€ i un altre premi de 100€ que es determinarà per votació popular a través del Facebook de la Fira de l’Aixada, on els usuaris podran clicar "m'agrada" a la foto de l'aparador seleccionat. L’establiment que obtingui més votacions serà el guanyador d’aquesta votació popular.

La data, hora i lloc del lliurament dels premis es faran públics la setmana següent de la finalització de la Fira de l’Aixada de Manresa a la pàgina web www.aixada.cat i als mitjans de comunicació local.

Documents relacionats

  • imagen