La façana de l'Ajuntament de Manresa s'il·luminarà demà de color verd amb motiu del Dia Mundial del Treball Social

D’aquesta manera, un any més, el consistori dona suport a la petició de la delegació Manresa-Catalunya Central del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, que enguany commemora els 40 anys de la seva constitució, i amb l’objectiu conscienciar la societat sobre les contribucions del treball social i donar reconeixement als i les treballadores d'aquest àmbit professional.


imagen

La façana de l'Ajuntament de Manresa s'il·luminarà de color verd, demà, 21 de març, des de les 19.04 a les 22.30 h. Es tracta d'una iniciativa que es fa amb motiu del Dia Mundial del Treball Social, que se celebra anualment el tercer dimarts del mes de març.

Amb aquest gest el consistori manresà es torna a afegir a la petició de la delegació Manresa-Catalunya Central del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, que enguany celebra els 40 anys de la seva constitució, amb l’objectiu conscienciar la societat sobre les contribucions del treball social i donar reconeixement als i les treballadores d'aquest àmbit professional.

El treball social és una professió basada en la pràctica i una disciplina acadèmica que promou el benestar d'individus, grups i comunitats, facilita la cohesió social en períodes de canvi i dona suport i protecció als membres més vulnerables de la comunitat, treballant conjuntament amb els usuaris, institucions i professionals.  Per algunes persones les situacions de conflicte o canvi afecten la seva capacitat d'autonomia i d'autosuficiència i necessiten ajut i orientació. D'altres necessitaran assistència, suport i protecció. Els treballadors i treballadores socials donen resposta a aquestes necessitats: realitzen una contribució essencial a la promoció de la cohesió social, tant a través d'un treball preventiu, com donant resposta als problemes socials.

 

Documents relacionats

  • imagen