La representació de “Misteri de la Llum” torna a omplir l'església del Carme

La plaça dels Infants torna a acollir l’acte d’arribada de la Llum, l’Aigua i la Concòrdia amb la presència de l’alcalde Valentí Junyent.

 

imagen

L’església del Carme ha acollit aquesta nit la primera de les tres representacions de Misteri de la Llum, una obra de teatre litúrgic a semblança medieval que, un any més, ha obtingut el suport del públic que ha omplert l’església. 

Misteri de la Llum és una peça teatral de caire litúrgic que ha esdevingut tradicional en la programació de la Festa de la Llum i que desenvolupa una relació entre uns personatges simbòlics que encarnen el concepte diví del misteri de la Santíssima Trinitat i, per altre part, els sentiments humans de la ciutat de Manresa. Tot això immers en una idea al·legòrica que gira en torn del Misteri de la Llum. La música correspon a Manel Camp i Jordi Badia.

En acabar, la primera representació del Misteri s’ha fet la processó d'espelmes fins al monument a la Llum, a la plaça Infants on hi haurà l'Arribada de la Llum, l'Aigua i la Concòrdia, que ha estat rebuda per l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent. L’acte va tenir un bon seguiment entre la ciutadania i el caliu de moltes persones que duien espelmes.

Documents relacionats

  • imagen