Bona acollida del Torneig Escolar de Futbol 'Sortiu i Gaudiu' 6vs6 de Manresa

L’equip Futbol Club La Séquia B de l’escola La Séquia guanya en la categoria masculina i La Xavineta, de l’escola Bages, en categoria femenina.

imagen

La plaça del Milcentenari de Manresa va ser ahir escenari d’una gran festa esportiva durant la celebració del Torneig Escolar de Futbol Sortiu i Gaudiu  6vs6, que es va disputar al camp de futbol Cruyff Court Manel Estiarte que convoca la Cruyff Fundation.

 

L’equip Futbol Club La Séquia B de l’escola La Sèquia va guanyar en la categoria masculina i La Xavineta, de l’escola Bages, en la categoria femenina. Aquests dos equips, formats per alumnes de 6è de primària, com a guanyadors d’aquesta Fase Local podran participar en la Fase Regional que es celebrarà entre mitjans d’abril i principis de maig entre els guanyadors dels municipis de Martorell, Barcelona, Esplugues de Llobregat, Sant Boi, l’Hospitalet i Sant Vicenç dels Horts, amb la seu encara per decidir.

 

El quadre masculí-mixt, que es va disputar amb una lliga entre 4 equips,  va tenir el següent resultat: 1r Futbol Club La Séquia B (La Séquia) amb 9 punts; 2n Matadores (Escola Bages); 3r Sèéquia FC (La Séquia) i 4t Els Arkam (La Séquia).

 

En el quadre femení, que es va disputar al millor de 3 partits entre els dos equips participants, l’equip guanyador va ser La Xavineta (Bages) que es va imposar per 2 a 0 a les Futbolissímes (La Séquia).

 

A l’acte de lliurament de trofeus hi van assistir el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Antoni Massegú Calveras i el president del Manresa Futbol Sala, Pere Joan Pusó Matiño, com a club col·laborador en l’organització d’un torneig, que té l’objectiu de dinamitzar la pista esportiva Cruyff Court Manel Estiarte de la plaça del Milcentenari i fomentar els valors de l’esport entre els i les joves de la ciutat.  

 

(*) Peu de foto: Imatge de grup dels participants del torneig celebrat ahir

Documents relacionats

  • imagen