Inscripcions obertes per a la col·locació d'atraccions de fira, casetes i parades alimentàries amb motiu de la Fira de l'Ascensió 2023

Les inscripcions de parades de venda no sedentària i d’alimentació al centre de la ciutat, que enguany són gestionades per la UBIC, han exhaurit totes les places. Les sol·licituds per instal·lar casetes al segon tram del Passeig Pere III i atraccions recreatives i parades alimentàries al polígon dels Trullolls són gestionades per l’Ajuntament.

 

imagen

La fira de l’Ascenció al centre de la ciutat tindrà lloc els propers dies 26, 27 i 28 de maig de 2023. La instal·lació de parades alimentàries als Trullols i atraccions de fira tindrà lloc els caps de setmana del 19, 20 i 21 de maig i el 26, 27 i 28 de maig de 2023.

 

L’Ajuntament de Manresa informa que fins a l’11 d’abril resta obert el període d’inscripcions per instal·lar casetes al segon tram del Passeig Pere III i atraccions de fira i parades alimentàries al polígon dels Trullols.

 

Les parades de venda sedentària al centre de la ciutat, que enguany són gestionades per la UBIC, ja han exhaurit les places disponibles.

 

Les inscripcions per a les atraccions de fira es poden fer telemàticament a través del següent enllaç  https://www.manresa.cat/seu/menu/fitxa/721?nocache=1

Per a més informació consulteu el següent enllaç

 

 

Documents relacionats

  • imagen