El Campus Universitari de Manresa celebrarà la jornada de portes obertes el pròxim dissabte 6 de maig

Els visitants poden obtenir informació sobre l’oferta universitària de la ciutat i conèixer les instal·lacions dels diferents centres del Campus Universitari.

 

imagen

Dissabte 6 de maig, de les 9 del matí i fins les 17.30 hores de la tarda, tindrà lloc una nova edició de la jornada de portes obertes del Campus Manresa en format presencial, amb l’objectiu que futurs estudiants universitaris i les seves famílies, tinguin l'oportunitat de visitar les instal·lacions i conèixer l'oferta d'estudis, serveis i recursos que s'hi ofereixen.

Tot i que les universitats de la ciutat ja han fet aquest any altres jornades de portes obertes, aquesta es fa de forma conjunta, perquè els participants puguin endinsar-se de forma completa dins del teixit universitari de la ciutat i contemplar de manera global el conjunt d'espais que el conformen i, alhora, rebre orientació acadèmica i assessorament personalitzat, comprovant que és un Campus proper i de qualitat. Els visitants podran accedir a la UManresa-FUB, la UPC Manresa, la Clínica Universitària, les residencies universitàries i a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM).

Per assistir a les jornades de portes obertes cal inscripció prèvia.

Inscripcions UManresa: https://www.umanresa.cat/ca/portes-obertes

Inscripcions UPC Manresa: https://www.epsem.upc.edu/ca/portes-obertes

Les portes obertes estan organitzades per les universitats de Manresa amb la col·laboració de la regidoria d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa.

 

(*) Peu de foto: El 6 de maig tornen la jornada de portes obertes al Campus Manresa

Documents relacionats

  • imagen