El 15 de maig comença el període d'inscripció del Casal Esportiu Municipal

El Casal Esportiu Municipal, dirigit a infants d’entre 7 i 14 anys, ofereix diverses activitats al Complex Esportiu Vell Congost i altres espais de la zona esportiva entre el 26 de juny al 21 de juliol. Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Els complexos esportius municipals de l’Ateneu les Bases i les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella també ofereixen activitats diverses durant l’estiu.


imagen

El pròxim dilluns 15 de maig, a les 10 de matí, comença el període d’inscripció dels Casals Esportius Municipals 2023, unes activitats adreçades a infants de 7 a 14 anys  (nascuts entre els anys 2009 i 2016), que tenen l’objectiu d’ocupar el temps lliure d'infants i adolescents durant el període de vacances escolars mitjançant la pràctica d'esports i altres activitats de caràcter recreatiu.

Les activitats es realitzaran al Complex Esportiu Vell Congost i a altres espais de la zona esportiva. Al llarg d’un matí es realitzaran quatre rotacions de diferents activitats esportives: atletisme, BTT, bàdminton, tennis taula, intercrosseultimate, gimnàstica artística, beisbol, jocs tradicionals, pales i piragüisme (canoa i caiac) i activitats de remullada.  En funció del grup, el dimecres o dijous, els participants es desplaçaran al parc de l’Agulla per fer les activitats de canoa i caiac, sempre que la qualitat de l’aigua ho permeti, considerant que enguany ens trobem amb una situació anòmala deguda a la sequera.

Els Casals Esportius Municipals tindran dues vies per a inscriure’s: a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa   o de manera telefònica, al 010 (cost segons operadora) o al 93 878 23 01 (gratuït). La ciutadania també es pot dirigir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana en l’horari d’atenció al públic.  

El nombre de places és limitat a 110 infants per torns’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. S’estableixen un total de 4 torns: del 26 de juny al 3 de juny, del 3 al 7 de juliol, del 10 al 14 de juliol, i del 17 al 21 de juliol. El preu serà de 57,40 euros, i de 20,09 euros si es disposa de beca. Per tenir accés a les beques s’ha d’estar empadronat a Manresa i poder acreditar, com a mínim, una d’aquestes circumstàncies: ser beneficiari de beca de menjador del curs 2022-2023 per motius socioeconòmics, haver rebut un ajut per material escolar durant el curs 2022-2023, o bé formar part d’una unitat familiar empadronada a Manresa i situada en el tram F de renda bruta anual de la taula de tarifació social.

A banda del Casal Esportiu Municipal, Els complexos esportius municipals de i les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella i l’Ateneu les Bases també ofereixen activitats diverses durant l’estiu.

Casal a les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella

A les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella s’hi realitzarà el Campus Esportiu Infantil Pisijoc, adreçat a nens i nenes  nascuts durant i abans de 2019 i que tinguin superat el control d'esfínters (que no portin bolquers).

El Pisijoc és un servei que funcionarà durant les setmanes del 26 de juny al 4 d’agost i del 29 d’agost a l’1 de setembre, amb la possibilitat de seguir l’activitat durant el mes d’agost en funció de la demanda.

Tot i que en el Pisijoc la protagonista és l’aigua, a banda de cursets de natació i jocs aquàtics, també s’hi fan altres activitats com FitKids, tallers de manualitats, jocs esportius, psicomotricitat per als més petits i enguany activitats temàtiques del circ.

S’estableix un primer torn d’inscripcions preferents per abonats, fills d’abonats i cursetistes en actiu, del 8 al 14 de maig i inscripcions obertes a tothom a partir del 15 de maig. Les inscripcions es poden fer presencialment a la recepció de les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella o bé de forma on-line a www.piscinesmanresa.cat

El preu per les activitats per setmana és de 60,65 euros (no abonats) i 48,50 euros (abonats). També s’ofereix el servei despertador de 7.45 a 9 h i servei carmanyola de 13.15 a 15.15 h.

Casal al CEM Ateneu les Bases

Des del Complex Esportiu Municipal Ateneu les Bases també s’ha preparat una oferta amb una temàtica que enguany està relacionada amb el medi ambient i la sostenibilitat, sense perdre de vista la vessant esportiva.

Les Jornades d’Estiu “Súper Herois de la Terra” estan adreçades a infants de 3 a 14 anys i funcionaran del 26 de juny al 28 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, amb possibilitat d’acollida de 8 a 9 h i recollida de 13 a 13.30 h. Les places són limitades i el preu per setmana és de 62 euros.

Més informació a: https://www.ateneulesbases.cat/cat/seccio/veure/455

Documents relacionats

  • imagen