El Nou Congost acollirà aquest cap de setmana la Final a quatre de la Copa Catalunya femenina de bàsquet

L’entrada és gratuïta i és una gran oportunitat per gaudir a Manresa del millor bàsquet femení de la competició catalana. Els equips participants són el Càmping Bianya Roser, el Manresa CBF, el CEEB Tordera Unigirona i el Wecolors AB Premià.

 

imagen

La Final a quatre de la categoria Copa Catalunya femenina es jugarà aquest cap de setmana, dissabte matí i diumenge tarda, a les instal·lacions del Nou Congost de Manresa. El Manresa Club Bàsquet Femení enguany és el coorganitzador d’aquest acte amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), l’Ajuntament de Manresa i els sponsors i col·laboradors habituals del club.


L’esdeveniment enfrontarà els quatre primers equips de la lliga que són el Càmping Bianya Roser, el Manresa CBF, el CEEB Tordera Unigirona i el Wecolors AB Premià.

 

La presentació de la competició ha anat a càrrec del delegat a la Catalunya Central de la FCBQ,  Lluís Vergés; la presidenta del Manresa CBF, Nina Pont Arnaiz; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Antoni Massegú Calveras; i del director tècnic i entrenador de l’equip sènior del Manresa Club Bàsquet Femení, Gerard Barbé.


La competició arrencarà el dissabte dia 13 a les 10.30 h amb la primera semifinal que jugaran el Manresa CBF contra el CEEB Tordera, seguit de la segona semifinal a les 12.30 h que enfrontarà el Càmping Bianya Roser i el Wecolors AB Premià.


Diumenge a la tarda, a les 16 h es jugarà el partit pel 3r i 4t lloc i a les 18.10 h serà el torn de la final que s’emetrà en directe per La Xarxa TV. Els equips que juguin aquesta final tindran dret a disputar la Fase d’Ascens a la Lliga Femenina 2 estatal.


L’entrada a tots els partits és gratuïta i és una gran oportunitat per gaudir a Manresa del millor bàsquet femení de la competició catalana, a més de donar suport al Manresa Club Bàsquet Femení.

 

(*) Peu de foto: Barbé, Pont, Massegú i Vergés, al pavelló Nou Congost, durant  la presentació de la Copa Catalana  femenina

 

Documents relacionats

  • imagen