Manresa assisteix a l'acte de cloenda del cicle de passejades 'A cent cap els cent'

El cicle de passejades per a la gent gran va tancar el curs a Sant Fruitós de Bages amb unes 2.000 persones vingudes dels 44 municipis de la província de Barcelona que han participat en les caminades. La regidora de Gent Gran, va acompanyar el grup manresà durant la caminada matinal del dia 22.

imagen

Vint-i-sis manresans van participar dijous passat en la cloenda del cicle de passejades per la gent gran “A cent cap els cent” que aquest any es va fer a Sant Fruitós de Bages. L’acte es va celebrar els dies 21 i 22 de maig i va reunir prop de 2000 persones dels 44 municipis de la província de Barcelona que han participat a les caminades al llarg de l’any, repartits entre els dos dies. Manresa va assistir a l’acte dijous. 

La regidora de Gent Gran, Àuria Caus, va acompanyar, durant la caminada del matí, els manresans, que provenien del grup de caminades de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes i d’alumnes de l’oferta esportiva municipal. 

Cada municipi ha fet quatre passejades pels termes municipals del grup que se’ls havia assignat per fer les activitats conjuntament, més una passejada final durant la jornada de cloenda. Al llarg d’aquest curs, Manresa ha participat a les passejades amb el grup de Palau-solità i Plegamans, Lliçà de Vall i Esparreguera. 

“A cent cap els cent”, és un projecte dedicat al col·lectiu de la gent gran i promogut per la Diputació de Barcelona, que va néixer l’any 2001. Ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera totalment adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies entre 6 i 10 quilòmetres. Un dels objectius principals s'adreça a fomentar les relacions interpersonals i de grup. 

L'activitat s'ofereix mitjançant la cooperació entre les Regidories d’Esports i de Gent gran i per participar-hi és necessari estar inscrit al programa municipal 
"Pas a pas fent salut". 

Documents relacionats

  • imagen