L’Ajuntament de Manresa publica la Guia d'Activitats d'Estiu per als infants, adolescents i joves de la ciutat 2023

El document, amb propostes de lleure, culturals i educatives, es pot consultar i descarregar des de la pàgina web del consistori. A més a més de les activitats locals, també inclou informació sobre camps de treball i colònies d’arreu de Catalunya.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha recopilat en un únic document totes les activitats de lleure, culturals i educatives adreçades a infants, adolescents i joves per aquest estiu a la ciutat. La Guia d’Activitats d’Estiu ja es pot consultar i descarregar des del web municipal. Les activitats incloses a la guia estan pensades per afavorir el creixement integral de la persona i transmetre valors com la solidaritat, el compromís i el creixement personal, a més a més de ser eina d’inclusió social.

La Guia d’Activitats d’Estiu recull l’oferta de casals d’estiu, cursos d’idiomes, estades artístiques, i altres activitats que s’ofereixen al municipi de Manresa. També, inclou les propostes que ofereix l’Ajuntament des del programa Estiu Jove 2023 i recopila informació sobre camps de treball i colònies d’estiu que s’organitzen arreu de Catalunya. Al final, repassa els diferents punts d’informació i casals de joves que hi ha a la comarca del Bages.

La guia s’emmarca dins les accions contemplades al Pla Educatiu d’Entorn de Manresa, el Pla de Millora d’Oportunitats Educatives (PMOE), el programa EDUCACIÓ 360 i la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil, així com les diverses entitats de la ciutat que organitzen les activitats d’estiu. També és previst que la guia es pugui consultar en format imprès als principals equipaments municipals de la ciutat.

 

Podeu descarregar la Guia d'Activitats d'Estiu 2023 AQUÍ

Documents relacionats

Guia d'Activitats d'Estiu 2023
  • imagen