L'alcalde de Manresa passa comptes del seu mandat amb els periodistes manresans

Valentí Junyent participa en un acte sense precedents a la ciutat responent les qüestions plantejades pels directors dels mitjans de comunicació locals.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha participat aquest vespre en la sessió “L’alcalde passa comptes” organitzada per la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes a la seva seu, a la Plana de l’Om, davant prop de mig centenar d’assistents.

Valentí Junyent, que va acceptar la invitació dels periodistes manresans per participar en aquest sense precedents a la ciutat, ha iniciat la seva intervenció amb una exposició de les accions impulsades pel govern municipal al llarg d’aquest mandat.

L’alcalde ha destacat les principals accions realitzades pel seu equip al llarg d’aquests quatre anys agrupant-les en tres línies d’actuació:  l’endreça de les finances municipals i dels temes pendents, les actuacions en l’àmbit urbà per millorar la ciutat i l’atenció a les persones.

Seguidament, Junyent ha respost les qüestions relacionades amb els principals temes de ciutat plantejades pels directors dels mitjans de comunicació de Manresa: Marc Marcè, director de Regió 7; Pilar Goñi, directora del Grup Taelus; Pere Fontanals, director de Manresainfo.cat; Sergi Vázquez, director de TLB Grup i Jaume Puig, president de l'Associació Cultural El Pou de la Gallina.

El president de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, Gonçal Mazcuñán, ha estat l'encarregat de moderar l'acte i de fer-li a l'alcalde una vintena de preguntes enviades per la ciutadana als mitjans locals els dies anteriors al debat.

Documents relacionats

  • imagen