Xavier Massó Pérez deixa el càrrec de director del projecte de la Fàbrica Nova per incorporar-se a l’equip de la Direcció General de Recerca de la Generalitat

Gerent de la UPC del 2018 al 2022, Massó va agafar el càrrec de director de la Fàbrica Nova el gener d’enguany.

imagen

Xavier Massó Pérez deixa el càrrec de director del projecte de la Fàbrica Nova de Manresa per incorporar-se al Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament de Manresa i la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC) li agraeixen la feina feta durant aquests mesos, clau per a l’arrencada d’un projecte que ambdues institucions seguiran impulsant.

 

Gerent de la UPC del 2018 al 2022, Massó va agafar el càrrec de director de la Fàbrica Nova el gener d’enguany. Durant aquest temps, ha estat treballant la definició del projecte, la coordinació amb els agents que hi participen i l’apropament a agents externs —per tal de donar-lo a conèixer—, la proposta de viabilitat i finançament, o la coordinació tècnica, entre altres.

 

Durant aquests mesos s’ha dut a terme la signatura del conveni de col·laboració amb la UPC per assumir les despeses del projecte, s’ha contractat el projecte de façanes i estructures de l’edifici patrimonial, s’ha avançat en la tramitació de la subvenció de 10 milions d’euros per part del ministeri de Ciència i Innovació i s’ha aprofundit en el plantejament i cronograma general del projecte. En aquesta línia, s’ha fet la contractació d’un equip d’arquitectura per definir els usos i organització de l’edifici i l’ordenació de tot l’àmbit.

 

Les tasques que feia Massó seran assumides provisionalment, d’acord amb la UPC, per la coordinadora general de l’Ajuntament de Manresa, Iolanda Garcia Llanta.

Documents relacionats

  • imagen