L'Ajuntament programa un tractament fitosanitari als plàtans del Passeig Pere III i la plaça Espanya

Es farà la nit de dimarts 18 a dimecres 19 de juliol. L’actuació per combatre el tigre del plàtan i el pugó es completa amb el tractament a les espècies  d’albízies i alzines dels carrers Casanova, Canonge Mulet, Ignasi Balcells, Sant Francesc i plaça Icària.

 

imagen

L'Ajuntament de Manresa farà la nit de dimarts a dimecres, 18 i 19 de juliol, de les 12 de la nit a les 5 de la matinada, aproximadament, un tractament fitosanitari a 318 arbres de diferents punts de la ciutat per combatre les plagues del  tigre del plàtan (Corythucca ciliata) la psil·la i el pugó. Les espècies tractades són plàtans, albízies i alzines.

Les zones on s’ha programat el tractament són el Passeig Pere III i la plaça Espanya (273 plàtans), el carrer Casanova (12 albízies), el carrer Canonge Mulet (5 albízies), el carrer Ignasi Balcells (15 albízies), el carrer Sant Francesc (10 albízies) i la plaça Icària (3 alzines).

Aquest tractament és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre les plagues que actualment pateixen. L'actuació es fa amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l'arbre i es realitza en horari nocturn per evitar molèsties als veïns. Durant l'aplicació, cal evitar la presència de personal aliè als treballs sense l'equip de protecció i retirar de la zona els animals domèstics.

Per a més informació trucar al 010 (cost segons operadora) o al telèfon gratuït 93 878 23 01 o al WhatsApp municipal 644 069 801.

Documents relacionats

  • imagen