L’Ajuntament millora la tanca perimetral del camp de futbol de la Mion

Soluciona els problemes de seguretat i deteriorament de la tanca vella

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha substituït la tanca perimetral del camp de futbol dela Mion, on desenvolupa l’activitat el club manresà Futbol Club Pirenaica. La nova instal·lació ha tingut un cost 2.985,07 euros i dóna resposta a la situació precària i de poca seguretat que hi presentava la tanca anterior.

Amb aquesta darrera millora el total d’actuacions de manteniment extraordinari fetes durant el període 2011 – 2014  suma un total de 25.344 € a banda de la despesa anual pel funcionament ordinari que és d’uns 47.000 €/any. Les millores realitzades aquests darrers anys han estat la pavimentació amb formigó d’una part del camí de la Gravera, l’enderroc d’uns coberts situats al costat del camí per millorar la visibilitat de la circulació rodada fins a l’aparcament, l’adaptació dels vestidors, sanitaris i dutxes per a l’ús de minusvàlids, la col·locació de nous tancaments al bar, les millores en el sistema de recloració de l’aigua de la xarxa d’aigua calenta sanitària, el subministrament de noves porteries de futbol 11 i bancs dins el recinte del camp.

Cal tenir molt present que aquest camp de futbol té una índex d’ocupació molt bo gràcies a l’activitat de més de 160 esportistes distribuïts en 12 equips de futbol de competició del Futbol Club Pirinacia (3 benjamins, 3 alevins, 1 infantil, 1 cadet, 1 juvenil, 2 sèniors i 1 veterans) els quals fan 30.000 usos al cap de l’any i juguen 200 partits a casa.  Amb aquestes dades es posa de manifest que l’activitat esportiva de l’entitat  és un dels principals elements de dinamització social al barri.

 

Documents relacionats

  • imagen