L’Ajuntament amplia les places per a la Manresa Desconeguda

S’afegiran nous grups a primera hora de la tarda per tal de poder encabir la ciutadania que dilluns es va quedar sense entrada. Enguany, les visites es fan a l’Hospital Sant Andreu i a l’antiga església i convent de Sant Francesc.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha reorganitzat les visites a la Manresa Desconeguda de Festa Major per tal de poder encabir la ciutadania que dilluns es va quedar sense entrada després de fer cua a l’Oficina de Turisme. Així, s’afegiran nous grups a primera hora de la tarda, que permetran oferir 126 places més. A partir d’aquest dimecres, l’Oficina de Turisme es posarà en contacte amb les persones sol·licitants per tal d’acabar de gestionar la seva entrada.

 

L’Ajuntament recorda que el format de les visites es dissenya en funció de la disponibilitat funcional de cada espai, tenint sempre en compte les mesures de seguretat i el fet de poder oferir una visita agradable als participants.

 

Enguany, les visites donaran a conèixer diferents estances de l’Hospital Sant Andreu i de l’antiga església i convent de Sant Francesc, els dies 24 i 25 d’agost, respectivament. La visita a Sant Andreu, que compta amb 700 anys d’història, permetrà gaudir d’una gran varietat d’estils arquitectònics i de l’evolució de l’edifici al llarg dels anys. També es podran visitar les ales de l’edifici on es desenvoluparà un nou projecte assistencial. Pel que fa a Sant Francesc, es podrà visitar l’antiga església i convent, convertit amb els anys en l’Escola Joviat i que el curs que ve passarà a ser un centre públic sota el nom d’Institut Escola Manresa. Durant la visita es podrà veure l’interior de l’església (posteriorment auditori Sant Francesc) i alguns vestigis de les antigues estances del convent.

 

Les visites de la Manresa Desconeguda estan organitzades per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració del Centre d'Estudis del Bages, l’Associació Memòria i Història de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa. Enguany, hi participen activament de manera voluntària la Fundació Sant Andreu Salut i l’Institut Escola Manresa, a qui l’Ajuntament de Manresa agraeix especialment la seva col·laboració.

 

 

(*) Peu de foto: Imatge de l'Hospital Sant Andreu

Documents relacionats

  • imagen