El Torneig Interclubs Festa Major Manresa 2023 agafa el relleu a l’antic Interbarris

Aquest cap de setmana tindrà lloc la primera edició del Torneig Interclubs, en el qual participaran clubs de futbol de la ciutat i equips convidats fins a completar el quadre de competició de vuit equips en categoria masculina i dos en categoria femenina. Es farà al camp municipal de la Mion-Puigberenguer.

imagen

El Torneig Interclubs Festa Major Manresa 2023, convocat per la Delegació Comarcal Bages Berguedà de la Federació Catalana de Futbol i l’Ajuntament de Manresa, agafa el relleu de l’antic Torneig Interbarris de Manresa, que té els seus inicis el 2008.

 

Aquest nou torneig d’inici de temporada, que coincideix amb la Festa Major de la ciutat, és obert als clubs de futbol de Manresa i a equips de la comarca fins a completar vuit equips en el quadre de competició de la categoria masculina i dos en la categoria femenina. En aquesta primera edició, hi participaran: CE Manresa, CF Font dels Capellans, UE Sant Pau Manresa, Club Gimnàstic Manresa i FC Pirinaica (aquests dos últims tant amb equips masculins com amb equips femenins). Com a equips convidats del Bages hi participaran: CE Avinyó, FC Sant Vicenç de Castellet i Palillo FC.

 

El torneig es disputarà el dissabte 26 i el diumenge 27 d’agost, al camp de futbol municipal Mion-Puigberenguer, amb el FC Pirinaica com a club amfitrió. Els participants en la competició es dividiran en dos grups: al grup A, hi haurà CF Font dels Capellans, FC Pirinaica, CE Avinyó i Palillo FC; i al grup B, CE Manresa, Club Gimnàstic Manresa, UE Sant Pau Manresa i FC Sant Vicenç de Castellet. Les eliminatòries d’aquests dos quadres de competició es disputaran el dissabte 26 d’agost de les 16 a les 23 hores en partits de 30 minuts.

 

El diumenge 27 d’agost a partir de les 16 hores es disputaran les dues semifinals masculines i, a les 17.20 hores, la final femenina, en un partit de dues parts de 45 minuts, que enfrontarà el FC Pirinaica i el Gimnàstic Manresa. Per cloure el torneig, es jugarà la final masculina a les 19.30 hores, en un partit de dues parts de 30 minuts entre els guanyadors de les dues semifinals.

 

Aquest dimecres es va presentar el torneig. Hi va assistir el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Anjo Valentí Moll; el delegat al Bages, Berguedà i Cerdanya de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Esteve Olivella; el subdelegat del Bages, Berguedà i Cerdanya de la FCF, Miguel Manuel Pérez; i representants dels clubs participants. El torneig compta amb la col·laboració de Decahtlon. 

 

El Torneig Interclubs de Festa Major Manresa mantindrà el palmarès de l’Interbarris, tenint en compte  que l’equip que guanyi 5 edicions del torneig o bé 3 edicions consecutives es quedarà la copa en propietat.

 

Els guanyadors en categoria masculina han estat els següents:

  • CF Pare Ignasi Puig (2012, 2014 i 2016)
  • UE Balconada (2010 i 2018)
  • Gimnàstic Manresa (2015 i 2017)
  • CD Montcau (2008)
  • CF Font dels Capellans (2009)
  • FC Pirinaica (2013)
  • UE Sant Pau (2019)
  • CE Manresa (2021)

 

En categoria femenina:

  • Gimnàstic de Manresa (2019 i 2021)

(*) Peu de foto: presentació de Torneig Interclubs al camp municipal Mion-Puigberenguer.

Documents relacionats

  • imagen