Últim cap de setmana per veure l'exposició dels clics de Playmobil al carrer del Balç

La mostra, que ha rebut un total d’uns 3.000 visitants des que es va inaugurar el passat 24 de febrer, arriba a la seva fi aquest diumenge 8 de març, data fins la qual encara es pot participar en el joc del “Clic amagat”.

imagen

Aquest cap de setmana és l’última oportunitat per gaudir de l'exposició de clics medievals de Playmobil acampats al Centre d’In terpretació del Carrer del Balç.

La mostra, que ha coincidit amb la Festa de la Llum i la Fira de l'Aixada, ha esdevingut tot un èxit amb un total d'unes 3.000 visites des que es va inaugurar el passat 24 de febrer.

Les sis maquetes, distribuïdes al llarg del carrer i protagonitzades per clics en escenes típiques de l’Edat Mitjana, es podran visitar el dissabte, 7 de març, de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h. i el diumenge, 8 de març, de 10 a 14 h hores.

El diumenge al matí també és l’últim dia per aquells interessats en participar en el joc del clic amagat i poder optar, així, al sorteig de productes Playmobil . El concurs consisteix a trobar en cada una de les maquetes un clic que desentona amb l’ambientació de l’acció que es representa (per exemple un pirata enmig d’una escena medieval).

Documents relacionats

  • imagen