L’Ajuntament de Manresa recorda les afectacions al trànsit pel pas de ‘La Vuelta’

La caravana que acompanya la cursa arribarà a Manresa finalment a les 13.30 hores, mitja hora abans del que s’havia anunciat prèviament, i farà parada a la plaça Neus Català Pallejà.

imagen

L’Ajuntament de Manresa informa que aquest diumenge hi haurà afectacions al trànsit pel pas de ‘La Vuelta’ ciclista per la ciutat. La cursa entrarà a Manresa pel barri del Guix i Pujada Roja i travessarà la ciutat fins al barri del Xup. El pas dels corredors es preveu entre les 15.15 i les 15.45 h. Les carreteres i carrers afectats són: C-16c al barri del Guix; N-141c (Pujada Roja), plaça Prat de la Riba, Ctra. de Vic, Muralla del Carme, Muralla Sant Domènec, Muralla Sant Francesc i C37z al barri del Xup. Des de les 14.25 a les 16 h es tallarà el trànsit de vehicles en els carrers afectats. També es prohibirà l’estacionament i es retiraran contenidors i mobiliari urbà.

 

Bus Manresa aturarà el servei en les línies LF Festiu (L6 i L7) i L8 Perimetral durant el període d’afectació. Podeu consultar les afectacions a l’app de Bus Manresa, a la web www.manresabus. com o al telèfon 93 875 71 50. Els serveis de transport de viatgers interurbans podran accedir a l’Estació d’Autobusos des de la zona nord de la ciutat. Podeu consultar les afectacions al telèfon 93 874 68 00.

 

Pel que fa a la caravana que acompanya la prova ciclista, finalment arribarà a la ciutat a les 13.30 hores, mitja hora abans del que s’havia previst inicialment. Entrarà pel passeig Pere III i farà parada a la plaça Neus Català Pallejà. Tot seguit, continuarà pel carrer Guimerà i Muralla del Carme.

 

 

(*) Peu de foto: Bona part dels millors ciclistes del món passaran diumenge per Manresa. Firma foto A.S.O. – La Vuelta

 

Documents relacionats

  • imagen