Talls de trànsit als accessos de la plaça Bonavista, aquest dilluns

Es faran treballs de reparació en garantia d’una part del paviment, que s’ha deteriorat de manera prematura. L’actuació es fa en festiu per minimitzar els problemes de mobilitat.

imagen

Aquest dilluns 28 d’agost al matí, entre les 8 i les 14 hores aproximadament, es faran talls de trànsit en diferents accessos de la plaça Bonavista, amb motiu dels treballs de reparació en garantia d’una part del paviment, que s’ha deteriorat de manera prematura.

 

Les afectacions seran les següents:

 

1.- Actuació a l'accés de Carretera de Vic (núm. 107-109) a plaça Bonavista direcció centre ciutat:

-S'ocuparan 2 dels 3 carrils de circulació en aquest punt, mantenint el trànsit de vehicles d'accés a plaça Bonavista.

-Els vehicles que circulin per la plaça Bonavista en direcció a la sortida de la ciutat es desviaran per la carretera del Pont de Vilomara i pel carrer Mossèn Jacint Verdaguer per accedir a la Carretera de Vic direcció a la sortida de la ciutat.

 

2.- Actuació a l'accés de plaça Bonavista a passeig Pere III (núm. 95):

-Es tallarà totalment l'accés de vehicles al passeig Pere III des de la plaça Bonavista.

-L'accés de vehicles al passeig Pere III es podrà realitzar pel carrer Sèquia, pel carrer Primer de Maig, pel carrer Camps i Fabrés o pel carrer Circumval·lació.  

 

3.- Actuació a l'accés de Carretera de Vic (núm. 105) a plaça Bonavista en direcció a la sortida de la ciutat:

-S'ocuparan tots els carrils de circulació en aquest tram i es tallarà totalment la circulació de vehicles, tant per l'accés de vehicles de la plaça Bonavista a Carretera de Vic en direcció Muralla del Carme, com per l'accés de vehicles de la Carretera de Vic a la plaça Bonavista.

-Els vehicles que circulin per la Carretera de Vic en direcció  a la sortida de la ciutat es desviaran pel carrer Bisbe Comas en direcció a l'avinguda Bertran i Serra.

 

A banda, la línia de festius de Bus Manresa (direcció Balconada i direcció La Parada) es veurà afectada pels desviaments de trànsit establerts. Podeu consultar les afectacions del servei a través de l’aplicació mòbil de Bus Manresa, de la web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875 71 50. També es veuran afectats els busos interurbans que passen per la Carretera de Vic i/o pel passeig Pere III. Podeu consultar les afectacions d’aquests serveis al telèfon 93 874 68 00 (Estació d'Autobusos).

Documents relacionats

  • imagen