El bus de Manresa tindrà horaris especials i serà gratuït durant les nits de Festa Major

L’Ajuntament de Manresa posa a disposició dels ciutadans un servei de bus nocturn especial i gratuït els dies 25, 26, 27 i 28 d’agost amb motiu de la Festa Major de la ciutat. El servei augmentarà la freqüència de pas dels busos i seran gratuïts de les 10 de la nit fins a les 4 de la matinada. El barri del Xup també comptarà amb un servei especial gratuït.

imagen

Durant els quatre dies forts de la Festa Major de Manresa, les línies L5 Sant Pau-Viladordis, L6 i L7 Festius (Parada i Balconada) i 705 Manresa-El Xup tindran horaris especials i seran gratuïtes a partir de les 11 de la nit. També hi haurà horari especial de bus pel Piromusical al Parc de l’Agulla. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament promou l’ús del transport públic els dies de Festa Major i facilita la mobilitat dels ciutadans que no caldrà que es desplacin amb vehicle propi.

La línia 5 Sant Pau-Viladordis comptarà amb un servei especial des de les 9 del vespre fins a les 4 de la matinada els dies 25 i 26 d’agost, mentre que el 27 i 28, aquest servei començarà a les 8 del vespre amb una freqüència de pas de 60 minuts els quatre dies. En el cas de les línies 6 i 7 Festius (Parada i Balconada), el servei especial serà de 10 de la nit a 4 de la matinada i tindrà una freqüència de pas de 30 minuts. La línia habitual de bus 705 Manresa - El Xup també tindrà un servei especial a partir de les 11 de la nit amb una freqüència de pas de cada mitja hora. En tots els casos, la gratuïtat del servei començarà a les 11 de la nit.

Pel Piromusical de dilluns, la línia L7 farà la darrera parada al Parc de l’Agulla a les 18:20 h. A partir d’aquella hora i per motius de seguretat, ja no es podrà baixar en aquesta parada ni pujar-hi. Les parades més properes són els carrers Alcalde Prunés (al final de l’avinguda dels Dolors) i Pau Casals.

Per a més informació d’horaris i parades del servei podeu consultar la web www.manresabus.com

Documents relacionats

Horaris especials d'autobús Festa Major Manresa 2023
  • imagen