Afectacions de trànsit a la carretera de Santpedor per la tercera fase d'obres a la xarxa d'aigües

Demà, dimarts 5 de setembre, Aigües de Manresa iniciarà la tercera etapa d’obres de renovació de l’artèria d’aigua potable a la carretera de Santpedor. Aquesta fase dels treballs afectaran el trànsit entre la plaça Bonavista i el carrer Sant Antoni Maria Claret.

 

L’Ajuntament de Manresa comunica que a partir de demà, dimarts 5 de setembre, Aigües de Manresa començarà la tercera fase de les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable que afectarà la calçada de la carretera de Santpedor, entre la plaça Bonavista i el carrer Sant Antoni Maria Claret. Això comportarà les següents afectacions de mobilitat:

  • Es tallarà el sentit de circulació de la carretera de  Santpedor en direcció a carrer Sant Antoni Maria Claret des de la plaça Bonavista, i es mantindrà el sentit de circulació en direcció a la plaça Bonavista.

 

  • Es restabliran els sentits de circulació habituals pel carrer de Sant Antoni Maria Claret afectats per la segona fase dels treballs.

 

  • El servei Bus Manresa en la Línia 5 Sant Pau - Dolors - Viladordis es veurà afectat pels desviaments de trànsit establerts. Consulteu les afectacions del servei a través del web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875.71.50. 

 

  • Els Serveis de Transport Públic de Viatgers Interurbans amb pas per la carretera de Santpedor des de la plaça Bonavista es veuran afectats pels desviaments de trànsit establerts per les diverses actuacions informades. Consulteu afectacions dels serveis a través del telèfon 93.874.68.00 (Estació d'Autobusos).


  • És previst que aquesta actuació duri dues setmanes.