L'Ajuntament fa diverses actuacions per millorar la seguretat dels vianants al barri de la Mion

 S’han instal·lat quatre nous passos de vianants i tres reductors de velocitat per als vehicles.

imagen

Les Seccions de Mobilitat i Manteniment i Barris de l’Ajuntament de Manresa ha engegat un paquet d’actuacions per millorar la seguretat dels vianants i per pacificar el trànsit al barri de Mion – Puigberenguer. En total, s’han senyalitzat quatre nous passos de vianants i s’han instal·lat tres reductors de velocitat.

Els treballs han consistit en la instal·lació d’un nou pas de vianants i reductor de velocitat al carrer Pirineu núm. 88. En aquest punt s’ha pintat un pas de vianants amb un aparcament de motocicletes previ per tal de millorar-ne la visibilitat entre conductors i vianants, i s’ha instal·lat un reductor de velocitat model “esquena d’ase” previ a aquest nou pas de vianants.

També, a la cruïlla del carrer Pirineu amb el carrer Aneto, s’han instal·lat tres nous passos de vianants per tal de donar continuïtat als itineraris de vianants del carrer Pirineu i un reductor de velocitat. En un d’aquests tres nous passos de vianants, prèviament, s’ha pintat un aparcament de motocicletes i s’ha instal·lat un reductor de velocitat model “esquena d’ase”.

Els treballs s’han completat amb la instal·lació d’un reductor de velocitat model “esquena d’ase” i senyalització d’aparcament de motocicletes previ als pas de vianants existent al carrer Cadí núm. 15.


Documents relacionats

  • imagen