Afectacions de trànsit al polígon de Bufalvent per treballs d’Aigües de Manresa

Es tracta de treballs de reparació d’una avaria a la xarxa general d’aigua potable

 

Aigües de Manresa informa que, dins els treballs de reparació urgents d'una avaria a la xarxa general d'aigua potable a la cruïlla de la carretera del Pont de Vilomara, carrer de Narcís Monturiol i carrer Miquel Servet al polígon industrial de Bufalvent, a partir de demà dijous 14 de setembre a les 9 h, les afectacions a la mobilitat seran les següents:

  • Es restablirà la circulació dins la rotonda en direcció sortida polígon industrial.


  • Es tallarà el trànsit de vehicles dins de la rotonda en direcció entrada polígon industrial, entre els carrers Narcís Monturiol (a l'alçada del núm. 30 - 32) i la Ctra. Pont de Vilomara (i l'alçada del núm. 209 - 211). Es mantindrà la circulació dins la rotonda pels vehicles provinents de Ctra. Pont de Vilomara i del carrer Miquel Servet, però no pels vehicles provinents de carrer Narcís Monturiol.


  • Es tallarà el trànsit de vehicles de l'accés al polígon industrial de Bufalvent pel carrer Narcís Monturiol des de la BV-1225, en direcció al carrer Miquel Servet. Es mantindrà el sentit contrari de circulació.

 

  • L'accés i sortida de vehicles al lateral de la Ctra. Pont de Vilomara entre elsnúmeros del 199 al 210 es realitzarà des de la rotonda de la cruïlla amb el carrer Edison.