Manresa commemora el Dia Internacional de les Persones Grans amb un acte institucional i tot un mes d’activitats

El lliurament del Premi del Consell Municipal de Gent Gran i l’obertura de les Aules de les Persones Grans centraran l’acte institucional, que tindrà lloc el 2 d’octubre al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa. Amb motiu de la commemoració, el mateix Ajuntament i diverses entitats han programat prop d’una trentena d’activitats des de finals de setembre fins a finals d’octubre.

imagen

Manresa ja ho té tot a punt per celebrar el Dia Internacional de les Persones Grans, que es commemora l’1 d’octubre, amb una nova edició del programa d’actes, format per un conjunt d’activitats impulsades per l’Ajuntament de Manresa i les entitats de la ciutat. Amb aquest programa, es pretén oferir a les persones grans un ampli ventall d’activitats lúdiques , formatives i de sensibilització ciutadana amb l’objectiu de generar espais de trobada i de relació a l’espai públic.

L’acte institucional tindrà lloc el dilluns 2 d’octubre, a les 19 h, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa. Durant l’acte, el periodista i escriptor Genís Sinca Algué oferirà la ponència ‘La generació Floïd', que servirà per inaugurar les Aules de les Persones Grans de Manresa. També es lliurarà el 9è Premi del Consell Municipal de Gent Gran de Manresa i s’acabarà amb l’actuació musical de Celeste Alias i Santi Careta. L’entrada és lliure.

Pel que fa al programa, agrupa una vintena d’activitats des de finals de setembre fins a finals d’octubre i inclou la presentació de l’Oficina de Persones Grans, un servei que va engegar a principis d’estiu amb l’objectiu d’atendre de forma individualitzada a les persones grans del municipi. Altres actes destacats són el ball amb l’orquestra Xarop de Nit, la pintada d’un mural dedicat a les Persones Grans, la sortida per la trajectòria del riu, una cantada per les places i tallers i conferències de salut, entre altres activitats.

Podeu trobar més informació i tot el programa a l’apartat de Persones Grans de la web municipal, en aquest enllaç


Documents relacionats

  • imagen