Arriba la 7a edició de la Fira dels Playmobils a Manresa

Una vegada més, la Fira de Playmobils omplirà de clicks els dipòsits vells  aquest cap de setmana, 23 i 24 de setembre de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Les entrades individuals i familiars ja es poden adquirir al web del Parc de la Séquia.

 

imagen

Aquest dissabte i diumenge,  23 i 24 de setembre, el Museu de l’Aigua i el Tèxtil acollirà la 7a edició de la Fira de Playmobils a Manresa. L’exposició constarà de 10 diorames diferents, creats per l’associació Click&Clack, photocalls, tallers i parades on els aficionats podran trobar-hi peces de totes les èpoques i temàtiques.

Les principals dades d’aquesta nova edició les ha donat a conèixer avui el director del Museu de l'Aigua i el Tèxtil (MAT) de Manresa; Eudald Serra Giménez; i  la  regidora de Cultura i Llengua de l’Ajuntament de Manresa, Tània Infante Martínez,

Eudald Serra ha explicat que els diferents diorames pretenen reflectir, de manera més o menys fidel, un moment de la vida quotidiana o algun fet històric. De la mateixa manera, un any mes, tothom qui ho desitgi podrà participar al joc del Click amagat, que consisteix a trobar a cada diorama un playmobil que no li correspon.

El director del Museu de l'Aigua i el Tèxtil ha manifestat que la Fira del Playmòbil és una activitat  “molt atractiva i didàctica” que acull durant el cap de setmana “prop de 2.000 visitants”.  

Paral·lelament, és previst portar a terme un nou sorteig a Instagram, on es podran penjar fotografies durant els dies de l’exposició. L’etiqueta per participar en aquest concurs és #firaclickmanresa.

Les entrades anticipades ja es troben a la venda des del web del Parc de la Séquia a l’apartat d’agenda d’activitats, l’entrada individual te un cost de 4€ i hi ha descomptes de grup per qui vulgui fer la visita en família o amb amics. Les entrades també es podran comprar el mateixos dies a la taquilla del museu.

L’organització anima a tothom a visitar la fira, on petits i grans podran gaudir dels nous diorames i fins i tot aventurar-se a trobar clicks que s’han amagat dins el museu.

Serra ha informat que enguany, a banda de la presència de dos grans diorames que recreen importants esdeveniments històrics, també hi haurà la presència de Tertúlies Criança  Manresa, una entitat de suport durant tot el procés de criança i d’acompanyament dels infants, que participarà en la Fira fent també un diorama.

Al seu torn, Tània Infante ha valorat de forma molt positiva la nova edició d’una fira “consolidada” que ens permet recordar “la infantesa de tots nosaltres”. La regidora de Cultura i Llengua de l’Ajuntament de Manresa també ha subratllat “l’encert d’una proposta que permet obrir del Museu de l'Aigua i el Tèxtil al públic familiar”.

Aquesta fira, coordinada pel Parc de la Séquia en col·laboració l’associació Click&Clack, creadora dels diferents diorames que la formen, una entitat sense ànim de lucre formada per persones aficionades als Playmobils, que es dediquen a col·leccionar i realitzar exposicions per tal que el públic adult i familiar en puguin gaudir amb els fills o els amics.

 

Documents relacionats

  • imagen