L'Ajuntament de Manresa finalitza la setmana vinent els treballs d'asfaltatge de calçades

A partir de dilluns vinent es milloraran trams de calçada del carrer Providència, del carrer dels Llops  i del carrer Font dels Llops. Aquesta pròxima matinada és previst l’asfaltatge al passeig del Riu, al tram entre la plaça Mil·lenari i el Pont de Sant Francesc. 


 

imagen

L’Ajuntament de Manresa finalitza la setmana vinent els treballs d’asfaltatge inclosos en la programació del  Pla de Millora l'Espai Públic 2023 i ho farà amb actuacions al carrer Providència, al tram situat entre l’avinguda Francesc Macià i el carrer Viladordis; al carrer dels Llops (plaça Reforma) i al carrer Font dels Llops  (al barri de Sant Pau).

Durant els darrers dies s’han enllestit gairebé totes les actuacions als carrers Francesc Moragas, Panyos, Bernat Oller, a la cruïlla del carrer Prudenci Comellas i Dos de Maig, Tortonyes, Alcalde Armengou (falten treballs de pintura), Tarragona, a la cruïlla del carrer de La Pau amb el carrer de Lluís Millet i al carrer Cintaires. Aquesta propera matinada, en horari nocturn, és previst finalitzar l’asfaltatge al passeig del Riu, al tram situat entre la plaça Mil·lenari i el Pont de Sant Francesc.

En total, un cop finalitzats tots els treballs, aquest 2023 s’hauran millorat 13.519 m2 de superfície de calçades amb un cost de 349.827 euros.

Les programació prevista per la setmana vinent i les afectacions al trànsit són les següents:


Dilluns 25 de setembre


Carrer Providència, tram entre l'Av. Francesc Macià i el carrer Viladordis (tram proper al carrer Viladordis)

-       Dilluns es prohibirà l’estacionament de l'àmbit d'afectació dels treballs.

-       A partir de dilluns es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Providència entre l'avinguda Francesc Macià i el carrer Providència.

 

-       Els veïns del carrer Providència podran accedir i sortir des de l'avinguda Francesc Macià.

 

-       L'accés i sortida dels guals situats en el tram d'obres es permetrà sempre que l'estat dels treballs així ho permeti i fora de l'horari de treball.

 

-       L'àrea de residus de carrer Providència número 16 es traslladarà durant el període d'obres al carrer Viladordis número 96.

 

-       És previst que les afectacions en aquest vial durin 3 dies.

Carrer dels Llops

-       Dilluns 25 es prohibirà l’estacionament de l'àmbit d'afectació dels treballs.

-       A partir de dilluns 25 de setembre es tallarà el trànsit de vehicles del carrer dels Llops (plaça Reforma).

 

-       L'accés i sortida dels guals situats en el tram d'obres es permetrà sempre que l'estat dels treballs així ho permeti i fora de l'horari de treball.

 

-       És previst que les afectacions en aquest vial durin 3 dies.

 

 

Carrer Font dels Llops

-       El dilluns es prohibirà l’estacionament de l'àmbit d'afectació dels treballs.

 

-       A partir de dilluns 25 de setembre es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Font del sLlops (pas sota vies FGC), al barri de Sant Pau.

 

-       L'accés i sortida dels veïns del Camí Font dels Llops i del camp de Futbol es permetrà sempre que  l'estat dels treballs així ho permeti i fora de l'horari de treball.

 

-       És previst que les afectacions en aquest vial durin 3 dies.

(*) Peu de foto: Imatge de la calçada asfaltada al carrer Francesc Moragas, una de les principals actuacions d’aquest 2023

Documents relacionats

  • imagen