Comunicat en relació amb els fets succeïts aquest dissabte a la tarda al Passeig Pere III

imagen

Aquest dissabte a la tarda s’han activitat patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra després de rebre un avís per una baralla entre dos grups de joves al Passeig Pere III de Manresa. En arribar les patrulles, els joves s’han dispersat. El SEM ha atès una persona ferida lleu. No hi ha hagut ferits de gravetat i no s’ha localitzat cap arma de cap tipus.


Davant dels fets, que l’Ajuntament de Manresa considera molt greus, s’han obert diligències per baralla tumultuària i desordres públics. Les patrulles de Mossos i Policia Local ja han fet identificacions, que continuaran en les properes hores a través de la recollida d’imatges i testimonis.

 

L’Ajuntament de Manresa lamenta els fets i assegura que s’estan posant tots els esforços en les identificacions. Fets d’aquest tipus no poden succeir a la ciutat.

 

La Policia Local i l’Ajuntament s’han posat també en contacte amb els restauradors del Passeig per tal que denunciïn els fets i els possibles desperfectes que s’hagin pogut ocasionar.

Documents relacionats

  • imagen