L’Ajuntament dona a conèixer Manresa als nous estudiants universitaris

La regidoria d’Empresa, Turisme i Coneixement lliura un ‘kit’ de benvinguda a prop de 900 alumnes dels primers cursos d’UManresa i UPC.

imagen

L’Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria d’Empresa, Turisme i Coneixement, ha preparat materials de benvinguda per a tots els estudiants dels primers cursos de les universitats UManresa i UPC Manresa, amb l’objectiu que coneguin la ciutat, el seu patrimoni i els diferents serveis de què poden gaudir.

Els materials ja s’estan lliurant aquesta setmana a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM). En total, s’han preparat 900 paquets, xifra que correspon al total d’estudiants matriculats als primers cursos dels diferents estudis de les dues universitats manresanes.

L’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer la ciutat als estudiants nouvinguts, tot informant-los sobre els diferents serveis que ofereix el consistori, i que poden ser d’interès per als joves. D’altra banda, també es busca reforçar el sentiment de comunitat i pertinença a la ciutat.

El paquet està format per una bossa i una ampolla amb el lema “Manresa Campus Universitari” que conté, en primer lloc, un díptic informatiu sobre els diferents serveis que ofereix l’Ajuntament de Manresa i altres institucions per facilitar l’arribada i l’establiment dels estudiants a la ciutat.

En aquest sentit, el díptic dona als estudiants informació sobre aspectes com mobilitat, turisme, cultura, ocupació, esport, comerç, habitatge i salut, entre d’altres. També informa sobre com inscriure’s com a resident a Manresa (en el cas que es vulgui viure a la ciutat per a un període superior als sis mesos) i sobre els cursos de català que poden trobar a la ciutat, en el cas dels estudiants que provinguin de fora de Catalunya.

D’altra banda, la bossa també conté un plànol de la ciutat i un díptic sobre què visitar a la ciutat, proporcionats per l’Oficina de Turisme de Manresa. Els paquets de benvinguda es podran recollir en horari de 10 a 12  h i de 16 a 18 h, del 2 al 6 d’octubre, a la Biblioteca del Campus Universitari.

 

(*) Peu de foto: El ‘kit’ de benvinguda als estudiants conté material informatiu i turístic

Documents relacionats

  • imagen