En marxa el concurs per a la selecció d'un projecte de mediació artística

El Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals busca un projecte que es pugui implantar a les deu ciutats que en formen part, entre les quals Manresa, i que proporcioni eines a la ciutadania per saber observar, interpretar i dialogar amb l'art contemporani. El termini per presentar propostes acaba el 23 d’octubre a les dues del migdia.

imagen

La Xarxa del Consorci Transversal ha obert una convocatòria per cercar un projecte de mediació artística que vinculi les pràctiques artístiques contemporànies amb els diversos públics i fomenti la participació ciutadana. Amb aquest concurs es busca un projecte que es pugui implantar a museus i centres d’art de deu localitats catalanes, entre les quals el Centre Cultural el Casino de Manresa.

 

L’encàrrec per a la persona guanyadora serà crear un o diversos elements físics, siguin espais, dispositius o artefactes, que permetin al públic interactuar i participar i que, a través d’aquests elements, es generi una mediació artística que proporcioni eines al públic per poder observar l’art contemporani, reflexionar-hi, dialogar-hi i, fins i tot, crear-ne.

 

Poden optar a aquesta convocatòria totes les persones físiques i jurídiques, així com col·lectius de professionals, nacionals i internacionals, que siguin majors d’edat. Cal enviar les propostes a les dues adreces de correu electrònic lcuenca@txac.cat i coordinacio@txac.cat abans de les dues del migdia del dia 23 d’octubre del 2023.


Pots consultar les bases AQUÍ.

Documents relacionats

Bases del concurs de la pràctica de mediació artística
  • imagen