S'obren les inscripcions per participar a la cavalcada de Reis 2024

Les persones de deu anys en endavant que vulguin participar en la cavalcada dels Reis d’Orient de l’any que ve a Manresa ja s’hi poden inscriure. La cavalcada comptarà amb una nova direcció artística que vetllarà perquè la posada en escena guanyi en qualitat i espectacle.

imagen

Manresa comença a preparar-se per rebre el Príncep Assuan i acompanyar els Reis d’Orient en el seu recorregut per la ciutat. Són molts els preparatius que cal posar en marxa per donar-los la benvinguda i l’Ajuntament de Manresa i el Grup Cultural de l’Agrupació Cultural del Bages han incorporat una nova direcció artística per millorar la posada en escena de l’espectacle. Aquesta setmana, precisament, s’ha obert el termini per a què les persones de deu anys en endavant que vulguin participar en la cavalcada, s’hi apuntin.

 

Després de tres anys de cavalcada de Reis sense participació ciutadana degut a les restriccions pel Covid-19, s’ha tornat a reobrir a la col·laboració dels manresans i manresanes. El nou equip que s’ocuparà de donar més visibilitat i més qualitat artística a la cavalcada cerca persones a partir de deu anys i de procedències diverses, tant per anar a les carrosses com per anar a peu. El nombre definitiu de persones seleccionades dependrà del desenvolupament artístic de la cavalcada i la selecció es farà segons les necessitats de l’organització general de l’esdeveniment.

 

El procés d’inscripció́ es pot fer emplenant aquest formulari i/o presencialment a la seu de l’Agrupació Cultural del Bages, al carrer Talamanca, 15, de dilluns a divendres de les 7 de la tarda a les 9 del vespre. Les inscripcions es tancaran el 23 d’octubre.

 

El procés d’inscripció i de selecció de les persones participants es regula a les bases per a la participació ciutadana a la Cavalcada de Reis de Manresa.

Les persones seleccionades caldrà que assisteixin a les sessions informatives i als assajos pautats per l’organització. Les persones inscrites i no seleccionades formaran part d'una reserva per a baixes i noves necessitats.


(*) Peu d'imatge: La cavalcada "La nit dels astres" amb els Reis d'Orient representats amb l'estrella, el sol i la lluna.

Documents relacionats

  • imagen