Aigües de Manresa programa treballs d’inspecció de clavegueram als carrers Sant Maurici, Sant Llorenç de Brindisi i Pujada del Castell

Les actuacions es faran aquest divendres, 13 d’octubre, i causaran afectacions de trànsit de les 8 del matí a les 16 h de la tarda.


L’Ajuntament de Manresa informa que aquest divendres, 13 d’octubre, farà diversos treballs d'inspecció de possibles avaries a la xarxa de general de clavegueram als carrers Sant Maurici, Sant Llorenç de Brindisi i Pujada del Castell.

 

Els treballs als carrers Sant Maurici i Sant Llorenç de Brindisi  es faran de 8 a 14 h, amb les següents afectacions:

 

  • Es prohibirà l'estacionament al carrer Sant Maurici, al tram entre el carrer Barceloneta i el carrer Sant Benet, per tal de mantenir el trànsit de vehicles.


  • Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Sant Llorenç de Brindisi, al tram entre el carrer Sant Maurici i el carrer Roger de Flor. 


  • El Servei Bus Manresa de transport públic urbà es veurà afectat en les Línies L1 Balconada i L8 Perimetral -Estacions. Consulteu afectacions del servei a través de l'App, de la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875 71 50.


L’actuació a la Pujada del Castell es farà de les 14 a les 16 h. Es preveu tallar el trànsit de vehicles puntualment.