Aquest dissabte comença un curs gratuït i introductori al voluntariat cultural

Els interessats s’hi poden inscriure fins aquest divendres 13 de març al CAE (Pl. Milcentenari, s/n). El curs explicarà en què consisteix ser voluntari cultural i presentarà els principals esdeveniments que tenen lloc a Manresa en l’àmbit de les arts escèniques, música, arts plàstiques i visuals, foment de la lectura, patrimoni, entre d’altres.

imagen

L'Ajuntament de Manresa i el CAE organitzen pels propers dissabtes 14 i 21 de març, de 9.30 a 13.30 h, al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50) un curs gratuït i introductori al voluntariat cultural. Els interessats s’hi poden inscriure fins aquest divendres 13 de març.

El curs, impartit per personal tècnic de l’Ajuntament de Manresa, abordarà què vol dir ser voluntari cultural, presentarà els principals esdeveniments culturals que tenen lloc a Manresa al llarg de l'any, la programació estable d'alguns dels equipaments i agents culturals de la ciutat (arts escèniques i plàstiques, música, arts visuals, foment de la lectura, patrimoni) i un panorama general de les diferents associacions culturals manresanes.

Una de les activitats serà visitar el Casal de les Escodines (centre cultural polivalent) i conèixer per dins quatre entitats: Foto Art Manresa, el Casal Familiar Recreatiu Els Carlins, l'Agrupació Cultural del Bages i el Cercle Artístic. Els participants podran veure els respectius locals i aprendran quin és el seu àmbit d'activitat.

Al final del curs s'oferirà a les persones participants un diploma d'assistència de la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

El programa de Voluntariat Cultural, que va néixer l’any 2008 impulsat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, compta amb més d'una seixantena de persones a partir de 16 anys disposades a oferir el seu temps, habilitats i capacitats i compartir-lo en grup al servei de l'organització d'esdeveniments i activitats culturals de Manresa.

Les inscripcions es poden realitzar al CAE (Pl. Milcentenari, s/n) cae@cae.cat; Telf. 938725789; www.cae.cat.

Documents relacionats

  • imagen