El primer concurs d'aparadorisme de la Fira de l'Aixada ja té guanyadors

L’establiment 2 de Piques s’ha emportat el premi del jurat de 150 euros, i el comerç Tot a Pes ha guanyat el premi del públic consistent en 100 euros.

imagen

L’Ajuntament de Manresa i l’Associació Manresa de Festa han fet públic els guanyadors del primer concurs d’aparadorisme i decoració interior de la Fira de l’Aixada. Els establiments 2 de Piques i Tot a Pes s’han endut el premi del jurat i el popular, respectivament.

La llibreria especialitzada en còmics 2 de Piques, de Jaume Escrigas, situada al carrer Sant Miquel, 7, ha guanyat el premi del jurat de 150 euros amb un aparador ple de pergamins i altres objectes típics de l’Edat Mitjana que estan en consonància amb les obres i publicacions que ofereix la botiga i que ha comptat, per fer-ne el decorat, amb la col·laboració d'Iris Gómez.

El jurat, format per la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Sílvia Gratacós; el president de l’Associació de Comerciants del carrer Sobrerroca, Plaça Major i voltants, Josep Tobeña; i el coordinador de l’entitat Associació Manresa de Festa, Joan Orriols, ha valorat l’originalitat, l’ús d’elements identificables amb les ciutats d el Segle XIV, la qualitat artística, el disseny i el grau de vinculació amb Manresa i la Sèquia.

Per la seva banda, l’establiment de productes ecològics a granel Tot a Pes, de Raquel Orgillés, s’ha emportat el premi popular de 100 euros. El seu aparador mostra viandes com pa, llegums, sucres, farines, etc. embassats i acompanyats d’utensilis propis de l’Edat Mitjana. Aquest guardó s’ha atorgat per votació popular clicant “m’agrada” a la foto del Facebook de l’Aixada.

L’objectiu principal del concurs d’aparadors és implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme durant la Fira de l’Aixada de Manresa, que s’ha celebrat els dies 28 de febrer i 1 de març.

Documents relacionats

  • imagen