Jordi Preñanosa guanya el Premi d’Honor del concurs de fotografia Festa Major de Manresa 2023

Pep Moyano (primer premi); Hasmukh Kerai (segon premi);  Joan Ramon Deitx  (premi especial de la Festa Major Infantil);  i  Amadeu Corrons  (Premi especial Regió7), han completat el quadre de guardonats d’aquesta edició.

 

imagen

Jordi Preñanosa Serra, amb la fotografia Dansa en moviment, ha estat el guanyador del premi d’Honor del Concurs de Fotografia de la Festa Major de Manresa 2023. Preñanosa ha aconseguit un premi de 400 euros i un trofeu de l’Ajuntament de Manresa.

La resta de guardonats d’aquesta edició han estat Pep Moyano per la foto Correfoc infantil (primer premi de 200 euros i un trofeu de Foto Art Manresa); Hasmukh Kerai per la foto Correfoc Plana de l’Om (segon premi de 150 euros i un trofeu de Foto Art Manresa ); Joan Ramon Deitx per la foto La Pólvora  (premi especial a la millor fotografia de la Festa Major infantil, amb 150 euros un trofeu de l’Ajuntament de Manresa); i Amadeu Corrons per la foto Festa del Correfoc (premi especial Regio7 a la millor fotografia de reportatge, amb una subscripció de mig any al diari).

El veredicte del concurs d’enguany es va fer públic ahir a les instal·lacions de Foto Art Manresa al Casal de les Escodines. El jurat de concurs ha estat compost per tres membres designats per la Federació Catalana de Fotografia.

La mostra de les obres seleccionades en aquesta edició es farà dins els actes de la Festa Major de 2024, que se celebrarà l’últim cap de setmana del mes d’agost.

El concurs de fotografia Festa Major de Manresa 2023 era obert a tothom i es podia presentar un màxim de 5 fotografies per concursant de qualsevol imatge captada als actes de la festa. 

Aquest concurs de fotografia està organitzat per Foto Art Manresa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, l’Associació Manresa de Festa, Regio7 i la Federació Catalana de Fotografia.

(*) Peu de foto: Quatre dels cinc premiats (Preñanosa, Moyano, Deitx i Corrons) amb els membres del jurat, ahir al vespre. Fotografia de Foto Art Manresa.

Documents relacionats

  • imagen