L'Ajuntament de Manresa homenatja Júlia Cot Bosom, que compleix 100 anys

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Drets Socials i Persones Grans, Mariona Homs Alsina, han visitat Júlia Cot Bosom, per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.  

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Drets Socials i Persones Grans, Mariona Homs Alsina, han visitat avui Júlia Cot Bosom, per felicitar-la pels seus cent anys i li han lliurat un ram de flors i un obsequi en nom de l’Ajuntament. La visita s’ha celebrat al seu domicili a l’avinguda Francesc Macià, amb assistència de membres de la seva família.

Nascuda el 3 de novembre de 1923 al poble d’Urtx (Cerdanya). Des de molt jove es va instal·lar a Manresa. No té fills. Té un nebot i una neboda. Durant la seva vida laboral va treballar a la històrica fàbrica de cintes manresana Perramon i Badia.

La Júlia Cot ha estat una persona molt activa. Amb la titulació de Tall i Confecció, sempre ha estat molt interessada en el món de la moda.  A causa de les dificultats actuals per caminar, s’entreté molt veient la televisió.

 

(*) Peu de foto: Júlia Cot ha estat homenatjada avui per l'Ajuntament a casa seva

Documents relacionats

  • imagen