Aquest dijous s’obre la passera per a vianants i ciclistes entre Cal Gravat i Bufalvent

L’estructura té prop de 50 metres de longitud i 3 d’amplada i s’ha construït adjacent al pont de la carretera BV-1225, sobre la C-55.

 

imagen

Aquest dijous s’ha obert la passarel·la sobre la carretera C-55 que uneix el barri de Cal Gravat i el polígon de Bufalvent. L’actuació permet afavorir la mobilitat descarbonitzada i activa, en facilitar el pas de vianants i ciclistes en condicions de seguretat.

L’estructura té prop de 50 metres de longitud i 3 d’amplada i s’ha construït adjacent al pont de la carretera BV-1225, sobre la C-55. L’obra, executada pel Departament de Territori, està finançada com a part de la resposta de la Unió a la pandèmia de Covid-19 mitjançat el Programa Operatiu FEDER 2014-2020. El pressupost ha estat de 650.000 euros.

A banda, tal com ja es va anunciar, l’Ajuntament de Manresa complementarà aquesta actuació amb la prolongació de la vorera del carrer Alvar Aalto per tal de connectar-la amb la nova passarel·la, amb un pressupost de 285.000 euros. L’obra ja està en fase de licitació i és previst que es pugui iniciar en el primer trimestre del 2024.

 

(*) Peu de foto: La nova passarel·la facilita el pas de vianants i ciclistes entre el barri de Cal Gravat i el poligon industrial de Bufalvent  

Documents relacionats

  • imagen