Obert el termini de presentació de sol·licituds per ser monitor/a del Campi qui Jugui

Les persones interessades tindran temps fins al 28 de novembre per presentar la documentació

imagen

La Fundació La Xarranca obre el període de sol·licituds per formar part de l’equip de monitors i monitores de la 38a edició del Campi qui Jugui. Totes aquelles persones interessades hauran de fer la sol·licitud i presentar la documentació requerida abans del 28 de novembre a la mitjanit.

Enguany, les persones que s’inscriguin i siguin seleccionades cobriran les baixes dels monitors i monitores de l'edició 2022-2023 que ja han manifestat la seva intenció de no repetir. Els monitors i monitores de l’any passat no s’han de tornar a inscriure, ja que mantenen la seva plaça.

Al web del CAE www.cae.cat, es pot consultar tot el funcionament i els terminis del procés i descarregar-se tota la documentació. Les sol·licituds es poden presentar a través del mateix web o bé presencialment a les oficines del CAE - La Xarranca (Plaça del Milcentenari, s/n, de Manresa) de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 18.30 h, i els dissabtes de 10 a 13.30 h.

L’1 de desembre es publicarà el llistat amb les puntuacions provisionals i s’obrirà un període d’al·legacions per aquelles persones que no estiguin conformes amb les valoracions obtingudes. La selecció definitiva de monitors i monitores seleccionats es publicarà el 4 de desembre.

 Aquest és el quart any que la Fundació La Xarranca i el CAE assumeixen la selecció i coordinació del monitoratge del Parc de Nadal de Manresa. El Campi qui Jugui es celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener al Palau Firal.

(*) Peu de foto: Reunió de monitors del Campi qui Jugui de l’any passat

Documents relacionats

  • imagen