Alumnes del Puigberenguer i l'escola bressol La Llum fan una plantada d'arbres al Pla dels Ametllers

S’hi ha plantat 25 ametllers amb l’objectiu de recuperar la zona arbrada d’aquest espai i, alhora, tornar a enviar un missatge de sensibilització dels infants amb la natura i la ciutat.

imagen

Alumnat de cinquè de primària de l’escola Puigberrenguer i nens i nenes de P2 de l’escola bressol La Llum han plantat avui vint-i-cinc ametllers proporcionats per l'Ajuntament de Manresa al Pla dels Ametllers, al barri Mion - Puigberenguer. Aquesta activitat és una iniciativa per contribuir a recuperar un espai arbrat d’aquest entorn i, alhora, enviar un missatge de sensibilització dels infants amb la natura i la ciutat.

Els serveis de manteniment de l'Ajuntament han proporcionat tot el material (plantes, eines, regadores, terres, etc.), han fet els preparatius i han aportat l'assessorament tècnic necessari perquè l’alumnat dels dos centres educatius, distribuïts en diferents grups, hagin pogut plantar els vint-i-cinc ametllers de forma adequada.

El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Jordi Serracanta, així com el professorat de l'escola i la llar d’infants participants, han fet costat als nens i nenes en aquesta tasca educadora de caire ambiental animant-los a ser respectuosos i cuidar la natura a la vegada que gaudeixen de l'espai natural al Pla dels Ametllers.

Aquesta acció educativa i mediambiental és el quart any consecutiu que s'organitza des de l’Ajuntament de Manresa. El 2012 van ser els alumnes de l’escola Bages que van fer una plantada d’arbres al Parc de Puigterrà; el 2013, al mateix Parc de Puigterrà, la van fer els alumnes de l’escola El Pilar; i l’any passat, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, la van fer els alumnes de l’Escola Vedruna al Parc de Can Font.


Documents relacionats

  • imagen