Treballs d’Aigües de Manresa al barri de Sant Pau, a partir de demà

Es faran obres de reparació d’una escomesa de clavegueram al carrer Llobregat. L’actuació provocarà durant tres dies afectacions al trànsit de vehicles i al servei del bus urbà.

 

L’Ajuntament de Manresa informa que demà dimecres, 22 de novembre, Aigües de Manresa iniciarà les obres de reparació de l'escomesa de clavegueram de la finca número 2 del carrer Llobregat, al barri de Sant Pau.

 

Amb motiu d'aquests treballs, que tenen una durada de tres dies,  les afectacions al trànsit seran les següents:

 

  • Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Llobregat entre el carrer Font dels Llops i el carrer Sant Pau. Es mantindrà l'accés i sortida dels veïns de carrer Llobregat des del carrer Sant Pau.

  • Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Font dels Llops a l'altura del carrer Doctor Tarrés. Es mantindrà l'accés i sortida de veïns del carrer Font dels Llops i Camí de la Font dels Llops.

  • Els vehicles que circulin per carrer dels Llops es desviaran pel carrer Doctor Tarrés (habilitat com a vial de doble sentit de circulació) en direcció al carrer Sant Pau. Es prohibirà l'estacionament al carrer Doctor Tarrés per garantir el doble sentit de circulació per aquest carrer.

  • El Servei BUS MANRESA de transport públic urbà és veurà afectat en les Línies L5 Sant Pau - Viladordis - Dolors. Consulteu afectacions del servei a través de l'App, de la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875 71 50.