L'Ajuntament de Manresa homenatja Àngel Pla Sala pel seu centenari

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Drets Socials i Persones Grans, Mariona Homs Alsina, han visitat avui Àngel Pla Sala, per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.  

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Drets Socials i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Mariona Homs Alsina, han visitat avui Àngel Pla Sala, per felicitar-lo pels seus cent anys i li han lliurat un ram de flors i un obsequi en nom del consistori.  

La visita s’ha celebrat a la Residència Sant Andreu, un acte en què l’homenatjat ha estat acompanyat de familiars i professionals del centre que no s’han volgut perdre aquesta celebració tan especial. 

Àngel Pla Sala va néixer el 26 de novembre de 1923 a Manresa. És vidu, té dos fills, una filla i cinc nets. Durant la seva vida laboral va treballar d’administratiu a l’Anònima. Una de les seves grans aficions sempre ha estat la música -tocava el saxo i el clarinet- i li agradava molt col·leccionar segells i sobres de sucre, llegir, fer puzles i jugar al dòmino.

 

(*) Peu de foto: L’homenatge a l’Angel Pla  s’ha fet avui a la Residència Sant Andreu Salut

Documents relacionats

  • imagen