La Policia Local de Manresa incorpora dues scooters elèctriques a la seva flota de vehicles

Es tracta d’uns vehicles de càrrega ràpida i segura, amb una autonomia de 150 quilòmetres, una velocitat punta de 125 km/h i amb nul·la contaminació acústica i atmosfèrica.

imagen

La Policia Local de Manresa ha incorporat dues scooters elèctriques a la seva flota de vehicles. Són de la marca catalana Ray Electric Motors, model 7.7, amb un motor elèctric que equival aproximadament a 300 cc. Es tracta d’uns vehicles de càrrega ràpida i segura, amb una autonomia de 150 quilòmetres, una velocitat punta de 125 km/h i amb nul·la contaminació acústica i atmosfèrica.

 

Les dues noves scooters en substitueixen dues de gasolina, que es donaran de baixa, i s’afegeixen als tres cotxes patrulla que ja són híbrids.

L’entrega de les scooters es va fer a les instal·lacions de la Policia Local de Manresa, a l’edifici de la Florinda. Hi va ser present el regidor de Seguretat Ciutadana, Anjo Valentí Moll, l’inspector en cap de la Policia Local de Manresa, Miquel Martínez Pavón, i dos representants de l’empresa Ray Electrics, Aniol Canet i Víctor Jiménez.

 

(*) Peu de foto: Les motos van ser presentades a les instal·lacions de la Florinda 

Documents relacionats

  • imagen