La línia 8 de Bus Manresa doblarà el servei els dies festius de comerços oberts

Amb motiu de la campanya de Nadal, es reforçarà el servei d’aquesta línia els dies 6, 8, 17, 24 i 31 de desembre i el 7 de gener.

imagen

El servei de transport públic de Manresa augmentarà la freqüència de pas els dies festius de comerços oberts per la campanya de compres de Nadal i Reis. La línia L8 (Perimetral – Estacions) doblarà el servei i es mantindran la L6 Festius (Balconada i La Parada) i la L7 Festius (La Parada). El reforç s’aplicarà els dies 6, 8, 17, 24 i 31 de desembre i el 7 de gener.

 

La línia 8 doblarà la freqüència de pas amb un autobús cada mitja hora, en comptes d’un vehicle cada hora. Les línies 6 i 7 es mantindran operatives amb una freqüència de pas de 40 minuts. L'Ajuntament de Manresa convida la ciutadania a fer ús del transport públic aquests dies per la comoditat que ofereix el servei, per evitar retencions de trànsit i per fer la ciutat més sostenible. Cal recordar que el preu dels abonaments T-10 i T-mes es manté al 50%, per tant, es pot viatjar amb T-10 per 0,45 euros el viatge o bé amb la T-mes que, per 16 euros, ofereix viatges il·limitats en un mes.

 

Nits de Nadal i Cap d’Any

 

Cal tenir en compte també que els dies 24 i 31 de desembre el darrer servei de la línia L8 té sortida a les 21.20 h a la parada de la RENFE i a les 20.50 h a la parada Hospital St. Joan de Déu; la línia F 6-7 té la darrera sortida de la parada de Guimerà a les 20.40 h. 


Per tal d'informar els usuaris es fa una campanya en vinils a busos, marquesines i xarxes.


Per a més informació sobre el servei, es pot consultar la pàgina web www.manresabus.com, o la app BusManresa que informa del pas dels autobusos a temps real.

 

(*) Peu de foto: autobús de Bus Manresa a la cèntrica parada de Guimerà.

 

 

Documents relacionats

  • imagen