Manresa s’adhereix a la campanya 'Acollir és fer família', que es presentarà amb un acte i una obra de teatre al Kursaal aquest desembre

El Departament de Drets Socials explica que actualment més de 1.000 infants i joves estan en famílies d’acollida a Catalunya, però recorda que se’n necessiten més. L’acte de presentació es farà el dimarts dia 12 de desembre a les 18.30 hores a la Plana de l’Om i el dissabte dia 16 de desembre es representarà al Kursaal una obra de teatre creada per un grup de joves extutelades. Les entrades, que són gratuïtes, es poden reservar a la web del teatre.

imagen

L’Ajuntament de Manresa s’ha adherit a la campanya “Acollir és fer família” del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, que té l’objectiu d’augmentar el nombre de famílies acollidores per poder donar un entorn familiar als infants i adolescents tutelats per l’administració. Actualment, segons dades del Departament, més de 1.000 infants i joves estan en famílies d’acollida a Catalunya, però se’n necessiten més.

 

L’acte de presentació de la campanya es farà el dimarts 12 de desembre a l’auditori de l’Espai Plana de l’Om, a les 18.30 hores. Es donarà informació sobre l’acolliment i es podran escoltar experiències en primera persona de famílies acollidores.

 

A més a més, el dissabte dia 16 de desembre, a les 18 hores, es representarà a la sala petita del Teatre Kursaal l’obra ‘Teixint vincles’, creada per un grup de joves extutelades i famílies d’acollida, liderats per Gemma Julià, mare d’acollida i professional del teatre. L’espectacle comparteix l’oportunitat personal i social que ofereix l’acolliment de menors tutelats en totes les seves modalitats, i mostra com aquesta mesura de protecció a la infància permet integrar els vincles amb dues famílies: la d’origen i la d’acollida. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a la web del teatre.

 

 

(*) Més informació de la campanya en aquest enllaç

(**) Peu de foto: una de les imatges de la campanya

Documents relacionats

  • imagen