L’Artífex Market al Puigmercadal arriba aquest cap de setmana carregat d’activitats i artesania

Al llarg de tot el dissabte i diumenge al matí la plaça del Mercat Puigmercadal acollirà una trentena de parades de productes d’artesania i proximitat, que conviuran amb un programa ple d’activitats.

 

imagen

Aquest 16 i 17 de desembre la ciutat viurà un segon cap de setmana de dinamització comercial amb l’Artífex Market Puigmercadal. Aquest esdeveniment s’emmarca en el treball de l'Ajuntament de Manresa per fomentar l'emprenedoria artesanal i dinamitzar comercialment el Centre Històric amb els dos vivers Artífex.

L’Artífex Market Puigmercadal arrencarà amb cuina amb el taller "Receptes saludables per Nadal" de la dietista i nutricionista Alba Ribalta a la zona degustació del mercat. Posteriorment, donarà pas a la màgia del Mag Pol amb una actuació especial a dins del mercat on al finalitzar ell mateix ensenyarà els secrets dels seus trucs. Paral·lelament, a partir de les 11.30 hores hi haurà diverses visites guiades per conèixer els mercats d’abans per l’entorn a càrrec del Centre d’Estudis del Bages i el joc dels enigmes del mercat que posarà a prova  als més petits per resoldre un misteri a dins del mercat. Els més petits també podran gaudir de l’espectacle de contes “La màgia del Nadal” a l’escenari de la plaça a càrrec de l’Antonia i la Gemma.

A la tarda es col·locarà la instal·lació SteamPinball, que ha participat en la Fira de Tàrrega d’enguany, unint tecnologia i tradició amb les màquines de pinball com a punt de partida. Al llarg de la tarda hi haurà dues actuacions de gòspel amb la cantant Laia Badrenas i el seu conjunt a les 16.30 i a les 18 hores. El dissabte clourà amb l’Artwine Xmas Tast a càrrec de Vinalium.

Diumenge al matí la música serà la protagonista amb una col·lecció de cançons i nadales a càrrec d’un sextet de Manresa Teatre Musical a les 12 hores i una nova actuació de gòspel amb la cantant Laia Badrenas a les 13.30 hores. El matí es completarà amb la instal·lació SteamPinball i l’escape room de “Els Pastorets” i un tast de vermut a càrrec de Vinalium.

Durant tot el cap de setmana hi haurà tallers i activitats per al públic infantil.

L’Artífex Market Puigmercadal és el punt àlgid de les actuacions de dinamització que s’estan portant a terme al Mercat Puigmercadal des del mes de novembre sota el lema ‘I tu què fas que no vens al mercat’. Aquesta campanya de dinamització reivindica i posa en valor la singularitat del Puigmercadal que compta amb una oferta única de productes alimentaris, de proximitat i de temporada amb la voluntat de captar nous públics. Aquesta actuació compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Consultar el PROGRAMA d'activitats

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen