Dimecres comença la venda online de les entrades del Campi qui Jugui

Les entrades online es poden comprar a https://campiquijugui.cat/. La 38a edició del Saló de la Infància i la Joventut de Manresa se celebrarà al Palau Firal del 27 de desembre al 4 de gener.


imagen

A partir d’aquest dimecres, 20 de desembre a les 10 h, ja es podran comprar les entrades online de la 38 edició del Campi qui Jugui. La nova edició se celebrarà del 27 de desembre de 2023 fins al 4 de gener de 2024 al Palau Firal de Manresa. Els horaris seran tots els dies de 16 a 20.30 h, amb l’excepció del dia 31 de desembre que el saló tancarà a les 20 h les seves portes.  

Enguany la reserva d’entrades es pot fer online a l’adreça https://campiquijugui.cat/ o bé físicament a taquilla. Si es compra l’entrada online es podrà bescanviar per la polsera a les taquilles d’entrada al recinte del Palau Firal de Manresa. Cada dia es tancarà la venda online del mateix dia a les 14 h.

Preus, descomptes i abonaments

El preu de l’entrada és de 6 euros per a infants de 6 a 14 anys; 2 euros per a infants d’1 a 3 anys; i també 2 euros per a persones de més de 16 anys. Per als infants fins a 1 any, l’entrada és gratuïta.

Els infants de família monoparental, de família nombrosa i infants amb diversitat funcional  podran adquirir l’entrada per 5 euros.

Hi ha la possibilitat d'obtenir abonaments per a 3 dies a un preu de 15 euros pels infants i 3 euros pels adults. També hi ha un abonament de 5 dies a 25 euros pels infants i 5 euros pels adults.

Els eixos temàtics de l’edició

Aquest any, l'eix temàtic del Saló de la Infància i la Joventut de Manresa girarà al voltant dels continents, destacant la diversitat cultural que caracteritza el planeta Terra amb l'objectiu educar i entretenir a través d'activitats que representen la riquesa cultural de cada regió. L’il·lustrador navassenc Valentí Gubianas ha dissenyat el cartell per quart any consecutiu amb l’objectiu de transmetre aquesta variada herència cultural.

Enguany, el Saló ha decidit apostar pel comerç just amb l’objectiu de promoure un sistema comercial que aposti per valors com la justícia, la solidaritat i el respecte al medi ambient. La uniformitat del monitoratge d'aquesta edició, per tant, ha estat adquirit a una empresa de comerç just; i els productes de menjar i beure que es podran adquirir dins del recinte també s’emmarquen dins d’aquest model.

Bus al Campi qui Jugui

Una altra de les novetats d’enguany respecte les darreres edicions serà la incorporació d’un bus llançadora que permeti als visitants arribar al Campi qui Jugui sense necessitat d’agafar el vehicle propi. Aquest servei formarà part del bus urbà i es podrà utilitzar amb bitllet o abonament. Sortirà des de la parada de Guimerà cada 30 minuts des de les 15.15 h fins les 20.45 h.

 

El trajecte d’anada trigarà uns deu minuts a arribar al Saló i passarà per les parades del Mercat Puigmercadal, Caritat, Pont de Ferro, P.I Els Dolors, Parc Tecnològic i Palau Firal. Pel recorregut de tornada, el bus especial tindrà parada a l’estació de bus Pare Clotet, a la Ben Plantada, a la plaça Espanya i finalment tornarà a Guimerà. L’últim servei de tornada del Campi serà a les 21.03 h.

 

(*) Peu de foto: Imatge del Campi qui Jugui de l'any passat

 

Documents relacionats

  • imagen