La 12a edició de la cursa popular Sant Silvestre Manresana es disputarà el 26 de desembre

Les inscripcions són obertes per a una cursa i caminada de 10 quilòmetres, que es diputarà el dia Sant Esteve, a les 11 del matí.

 

imagen

Un any més torna la Sant Silvestre Manresana, la prova atlètica que tradicionalment, a finals d'any organitza el Grup Cube i arribarà el dimarts 26 de desembre a la seva dotzena edició. Amb el suport de l'Ajuntament de Manresa  i Cupra Ondinauto Manresa començarà a les 11 del matí des del carrer Agustí Coll número 18, a tocar al Club de Fitness Cube. Des de fa sis anys, la prova porta el nom de Memorial Dolors García, en record a la monitora que va morir a causa d'un accident de bicicleta el mes de juny del 2017.

Les dades de la prova van estat presentades avui pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Anjo Valentí Moll; el gerent del Grup Cube Manresa, Jesús Sorroche Montellano; i el  director del Grup Cube, Lluís Serracarbasa Pladevall.

El circuit de la 12a cursa popular Sant Silvestre Manresana és de 10 km i el recorregut serà un 90% per camins de terra. Un any més hi ha la possibilitat de fer el recorregut caminant, amb la voluntat d’animar a la participació de les famílies perquè gaudeixin d’una veritable festa esportiva i popular.

Obert el període d’inscripcions

Les inscripcions ja es poden fer via on-line, a través de la pàgina web https://www.cube.cat/, seguint l'enllaç que fa referència a la Cursa Sant Silvestre, o presencialment a la recepció de Cube. El preu d'inscripció és de 20 euros pel públic en general i 18 per als abonats del Grup Cube. El mateix dia de la cursa també hi haurà inscripcions a 25 euros, sempre que no s’hagi assolit el límit d’inscrits, establert en 500 persones.

Totes les persones inscrites rebran una dessuadora de regal en el moment de recollir el dorsal amb xip. A més, es lliuraran premis als 3 primers classificats de la categoria general masculina i de la femenina. 

 

(*) Preu de foto: Serracarbasa, Valentí i Sorroche, aquest migdia, a la presentació de la nova edició de la cursa popular Sant Silvestre Manresana. 

Documents relacionats

  • imagen