Acreditacions per a la Cavalcada de Reis 2024

Descripció

La Cavalcada de Reis s'iniciarà aquest divendres a les 18.15 hores al Pont Vell, amb un inici de rua que tindrà un breu espectacle inicial. Seguidament, recorrerà diferents carrers de la ciutat fins a la plaça Major, on també s'ha renovat l'arribada de Ses Majestats.

 

Els mitjans acreditats podran prendre imatges de l'inici del recorregut a la zona que hi ha entre la rotonda de Sant Marc i el Pont Vell (no es podrà accedir al pont).

 

A la plaça Major, hi haurà una tarima habilitada per mitjans de comunicació acreditats a tocar de l'inici de la Baixada del Pòpul, dins la mateixa plaça, des d'on hi haurà una visió òptima per prendre imatges de l'entrada dels Reis d'Orient a la plaça i de l'espectacle final (no es podrà accedir dins el passadís reservat als Reis).

 

Durant la cavalcada pels carrers de la ciutat, els mitjans acreditats podran accedir dins el recorregut, evitant interrompre el bon funcionament de la rua.

 

ACREDITACIONS: Les acreditacions de premsa es poden recollir al Servei de Premsa i Comunicació de l'Ajuntament de Manresa (segona planta), entre les 8.30 i les 14 hores, des d'avui fins divendres.

 

*Consulteu més informació de la cavalcada en aquest enllaç