El Trofeu Ciutat de Manresa de ball esportiu reunirà aquest diumenge 150 participants al Complex Esportiu del Vell Congost

La Federació Catalana de Ball Esportiu ha escollit Manresa per dur-hi a terme aquesta prova que puntua pel rànquing català i espanyol.

imagen


Manresa acollirà aquest diumenge el Trofeu Ciutat de Manresa de ball esportiu, una competició que reunirà 150 balladors i balladores de tot Catalunya d’entre 10 i 70 anys. La prova es durà a terme al Complex Esportiu del Vell Congost. Entre els participants, n’hi haurà una vintena de Manresa i el Bages.


El Trofeu Ciutat de Manresa és la primera prova del circuït català de ball esportiu 2024 puntuable pel rànquing català i espanyol. S’hi podran veure actuacions de les disciplines de ball de parella, balls caribenys, Solo Dance i Wheelchair (ball amb cadira de rodes) en les categories inicials, sènior i absoluta. Entre els 150 participants n’hi haurà una vintena de Manresa i el Bages. També en vindran d’altres zones de Catalunya com Barcelona, Lleida, Figueres i les Terres de l’Ebre.


La competició començarà a dos quarts de deu del matí amb l’actuació de les categories juvenil i júnior en la modalitat de Solo Dance i finalitzarà cap a les 6 de la tarda amb el lliurament de premis de les últimes actuacions de la tarda.


L'Ajuntament de Manresa dona suport a l’esdeveniment esportiu en el marc del suport a les entitats que es fa amb motiu de la Ciutat Europea de l'Esport, la programació de la qual es donarà a conèixer en les pròximes setmanes.



(*) Peu de foto: imatge del cartell del Trofeu Ciutat de Manresa 2024

Documents relacionats

  • imagen